KLICKA PÅ MIG

Pernilla Tillander

Pernilla har i dryga 20 års tid arbetat med personlig utveckling för barn och vuxna i alla åldrar, yrkeskategorier och nivåer. Hon har en grund som barnskötare och fritidsledare, och har drivit gymnasieprogram i tio år. Hon är högskoleutbildad inom drama/teater, regi, kommunikation, pedagogik, ledarskap, och har även en magister i Miljövetenskap. Hon säger sig ändå ha fått sina största erfarenheter av utbildningar och tankar från Augusto Boal, Keith Johnstone, Will Schultz och alla kursdeltagare genom åren.

Det finns en hög med kommunikativa verktyg som är lika oavsett inriktning men en uppsjö med sätt hur de används. Efter 12år som ledarskapsutvecklare mot näringslivet har hon nu vänt tillbaka till skolans värld för att skapa förändring. Pernillas stående mening är, tänk om allting är precis tvärt om mot vad vi har tänkt, tagit till oss och anammat…

Fredrik Andersson

Fredrik Andersson den ständigt nytänkande och upplyftande rektorn som är SO-lärare i botten. Han har på tidigare skolor han jobbat på, tillsammans med sin personal fått eleverna att uppnå fullständig måluppfyllelse.

2013 blev han som rektor en av tre finalister till innovativa skolledarpriset med motiveringen: ”Fredrik är i sitt ledarskap lyhörd, kommunikativ och lärande med en förmåga att locka fram det bästa ur sina medarbetare. Med tydliga mål skapar han en gemensam kultur grundad på arbetsglädje och engagemang.

2014 antog han utmaningen att vända #boisakademi i Landskrona till ett välkänt center för lärande och pedagogisk utveckling. En utveckling som är pågående. Fredriks stående mening är att allting går. Hur svårt kan det vara? Det är magiskt.

Robin Lövgren

Robin Lövgren vill med sitt eget liv vittna om att allting är möjligt och
att alla livets utmaningar går att vända till något positivt. Han är engagerad i flera projekt och verksamheter, föreläser om inspiration,
entreprenörskap och personlig utveckling runt om i Sverige och verkar som
ambassadör för medmänskliga värderingar.

Robin har trots sin unga ålder en lång erfarenhet från affärsvärlden och
startade sitt första företag redan som 19-åring och har varit nominerad
till Årets Unga Entreprenör av Founders Alliance, 2011.

Under 2015 medverkade han även i Morgan Alling och Svt’s stora satsning
mot mobbning, Morgans Mission.

Hans största dröm är att genom sina olika aktiviteter inspirera människor
till empati, stordåd och självförverkligande.

Christian Schönefeld

Christian har haft ett varierat yrkesliv som verksam både inom industri, skola och omsorg. Han är utbildad inom servicemanagement och är dessutom zonterapeut.

Christians egna livshändelser fick honom att se vikten av verktygen i ”Våga ta plats”. Från att ha haft låg självkänsla och självförtroende, sen händelser i skolåldern, ställdes han inför ett livsval efter att ha skadat sin rygg. Christians insikt i ”Våga ta platsverktyg” visade sig vara de som hjälpte honom på sin väg, inte tillbaka, utan till ett större liv. Christian jobbar nu som Account Manager för ”Våga ta plats” med att visa hur viktigt det är att alla tidigt får en chans till personlig utveckling. Han säger att vi inte bara kan prata om vad vi ska utveckla. Vi måste förstå hur.